Auto

Er zijn verschillende soorten autoverzekeringen waar u uit kunt kiezen, veelal afhankelijk van de leeftijd van uw auto en het aantal kilometers dat u op jaarbasis rijdt. Als u een auto heeft, bent u wettelijk verplicht om een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WA) af te sluiten. Met zo’n autoverzekering bent u verzekerd als u schade bij anderen veroorzaakt met uw motorvoertuig en u daarvoor aansprakelijk bent. Kiest u voor een beperkt cascoverzekering dan is uw motorvoertuig verzekerd voor bijvoorbeeld diefstal, ruitbreuk en storm. Met een volledig cascoverzekering (ook wel allrisk verzekering genoemd) bent u, naast alle schade die gedekt wordt door een beperkte cascoverzekering, ook verzekerd voor schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw motorvoertuig. Wij kunnen uw auto verzekeren tegen zeer scherpe premies. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Sportscar polis

Aanhanger

Ga zonder zorgen op weg met uw aanhanger en maak gebruik van een aanhangerverzekering. Zo’n verzekering dekt de schade aan uw aanhanger, boot- of paardentrailer. Bijvoorbeeld door schade door een aanrijding, brand, storm of door diefstal. Een WA-verzekering van uw aanhangwagen is verder niet nodig want die is al verzekerd via de WA-dekking van uw trekkende auto. Meer weten over bijvoorbeeld de hoogte van de premie van een aanhangerverzekering voor uw situatie? Neem dan contact met ons op.

Bromfiets

Met een bromfietsverzekering kunt u alle soorten bromfietsen, (elektrische) scooters en snorfietsen verzekeren. Een bromfietsverzekering dekt in elk geval de schade die u met dit motorrijtuig aan derden kunt toebrengen. U heeft tevens de mogelijkheid om onder andere diefstal van de bromfiets mee te verzekeren of schade aan de bromfiets door een aanrijding. Wat voor u de meest geschikte bromfietsverzekering is, kunt u met de adviseurs van Munsterhuis Verzekeringen bepalen. 

Motor

Een motorverzekering is een verzekering waarmee een motorrijder eventuele schade die hij aan anderen veroorzaakt afdekt. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om eventuele schade aan de eigen motor te verzekeren. U heeft natuurlijk het meeste aan een motorverzekering die precies past bij uw persoonlijke situatie en de motor die u rijdt. Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen. Neem contact op voor meer informatie.

Klassieker

Met onze klassiekerverzekering bent u er zeker van dat u uw klassieke auto goed verzekert is en in geval van schade de waarde vergoed krijgt die uw klassieker verdient. Zo geldt er een altijd teruggarantie van uw klassieker na een ongeval. Dit geldt bovendien ook na een schade in het buitenland en na een total-loss schade-uitkering.

Unieke product kenmerken van de klassiekerverzekering zijn:

- Onderdelen in restauratie;
- Als u met uw klassieker schade toebrengt aan één van uw andere  
  auto's;
- Puzzelritten in Nederland;
- Puzzelritten in het buitenland bij de Prima- en Premium Klassieker; 
 - Uw klassieker bij clubevenementen of tijdens shows, ook in het  
  buitenland;
 - Het op maat laten maken van onderdelen wanneer deze na een
   ongeval niet meer beschikbaar zijn.

Sportscar polis

Fiets

Nederland staat niet alleen bekend vanwege het grote aantal fietsen, maar ook vanwege het grote aantal fiets diefstallen. Met een fietsverzekering hoeft u niet bang te zijn dat u de investering van uw fiets kwijt bent: met een diefstalverzekering wordt er uitgekeerd als uw fiets gestolen wordt. Kiest u voor een Volledig Casco fietsverzekering dan wordt ook schade door vallen vergoed. Houd daarbij wel rekening met een paar tientjes eigen risico. Vaak is er ook een pechhulp voor uw fiets bij uw fietsverzekering mogelijk.  De premie van uw fietsverzekering is afhankelijk van waar u in Nederland woont. Zo is een fietsverzekering het duurst in de Randstad. Wilt u weten wat uw premie wordt bij de fiets die u heeft aangeschaft? Vraag het uw adviseur van Munsterhuis Verzekeringen.

Ongevallen

U bent met een ongevallenverzekering verzekerd voor vele soorten ongevallen, of het nu gaat om een fietsongeval, een vergiftiging of een mishandeling. Het valt allemaal onder de dekking van deze verzekering. Ook de plek van het ongeluk is niet van belang: thuis of op uw werk, in Nederland of op uw vakantieadres. Neem voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs en ontvang een onafhankelijk aanbod voor een ongevallenverzekering.