Bedrijfsaansprakelijkheid

Waar gewerkt wordt, kan schade ontstaan. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen schade die u of uw medewerkers aan anderen toebrengen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan letselschade door een bedrijfsongeval, waarbij ook uw aansprakelijkheid als werkgever is gedekt. Neem contact met ons op en laat onze adviseurs op basis van uw situatie een berekening maken.

Bedrijfsschade

Als er schade ontstaat aan uw bedrijfsgebouw, inventaris of goederen dan kan uw bedrijf (tijdelijk) stil komen te liggen. Vervelend, want dat betekent dat u een tijdje geen inkomsten heeft, terwijl alle vaste kosten wel gewoon doorlopen. Als u een bedrijfsschadeverzekering afsluit dan vergoedt deze in zo’n situatie de vermindering van uw brutowinst. Uw adviseur van Munsterhuis Verzekeringen kan u er alles over vertellen.

Gebouwen

Schade aan uw bedrijfsgebouw, in welke vorm ook, is zeer vervelend. Of het nu veroorzaakt is door brand, storm, blikseminslag of vandalisme: u wilt zich op zo’n moment geen zorgen hoeven te maken over de kosten van deze schade. Met een goede verzekering dekt u zich in tegen de materiële schade. Neem contact met ons op en laat onze adviseurs een offerte maken.

Goederenverzekering

Er kan ook schade ontstaan aan de goederen of de inventaris binnen uw bedrijf. Met een inventaris en goederenverzekering wordt de materiële schade vergoed, zodat u snel weer verder kunt werken in uw bedrijf. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over de daarmee samenhangende geldzaken. Ook deze verzekering keert uit bij schade als gevolg van brand, storm, neerslag en vandalisme. Neem contact met ons op en laat onze adviseurs op basis van uw situatie een berekening maken.

Beroepsaansprakelijkheid

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de vermogensschade (met uw werk) die door de ondernemer of professional in de uitoefening van zijn beroep wordt veroorzaakt. Voorbeeld: u geeft een fout advies waardoor uw klant forse financiële schade lijdt. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.