Transport

Vervoert u eigen goederen of de goederen van anderen als professionele transporteur? Dan is het van belang om de lading te verzekeren tegen schade. Hiermee verkleint u de financiële risico’s bij verlies of beschadiging van de goederen. U kunt kiezen of u de transportverzekering afsluit voor eenmalige transporten of voor doorlopend goederentransport. Samen met een adviseur van Munsterhuis Verzekeringen bepaalt u welk soort verzekering het beste voor uw bedrijf van toepassing is. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Vrachtauto

Een vrachtwagen is een waardevol bezit, zeker omdat het vaak een onderdeel vormt van uw broodwinning. Kies daarom voor een vrachtautoverzekering die volledig is afgestemd op uw specifieke (bedrijfs)situatie en uw persoonlijke wensen. WA, Beperkt Casco of Volledig Casco: het is allemaal mogelijk. Maak voor een onafhankelijk en een persoonlijk advies een afspraak met een van de adviseurs van Munsterhuis Verzekeringen.

Milieu

Heeft uw bedrijf per ongeluk schade berokkend aan het milieu? Met een milieuverzekering verzekert u de door uw bedrijf veroorzaakte  milieuschade kosten. Zulke kosten kunnen behoorlijk in de papieren lopen en komen volledig voor uw rekening. U moet dan denken aan bijvoorbeeld de kosten voor onderzoek en dergelijke. U heeft vaak de mogelijkheid om bedrijfsschade ook mee te verzekeren in uw milieuverzekering. Leg uw bedrijfssituatie voor aan een van onze adviseurs en ontvang een onafhankelijk en passend advies voor een milieuschadeverzekering met uitstekende voorwaarden en een interessante premie.

Garage

Garage- en autobedrijven lopen specifieke bedrijfsrisico’s. Een ongeluk kan altijd gebeuren, ook al heb u goed personeel dat werkt volgens alle veiligheidsvoorschriften. Wij nemen uw financiële zorgen uit handen met een verzekering die speciaal is afgestemd op uw bedrijfstak.