Beveiliging van luxe auto's, oldtimers en sportauto's met LoJack

De villaverzekering verzekert niet alleen de woning, maar ook uw tuin en bijgebouwen zoals een berging, garage, tuinhuis, jacuzzi en zwembad. Brand, storm en waterschade zAutoalarmen zijn essentieel voor de bescherming van luxe auto's, oldtimers en sportauto's tegen diefstal. LoJack, marktleider in de Benelux, zet zich in om dergelijke ongewenste situaties te voorkomen en het leed van autodiefstal te minimaliseren.

Samenwerking met Munsterhuis Verzekeringen

Munsterhuis Verzekeringen, gespecialiseerd in het verzekeren van luxe auto's en sportauto's, benadrukt het belang van preventie. De combinatie van hun autoverzekeringen en LoJack's geavanceerde beveiligingssystemen biedt klanten gemoedsrust door het risico op diefstal te verminderen .

LoJack's Installatieproces

Klanten kunnen het LoJack-systeem aanschaffen via Munsterhuis, bij een bij LoJack aangesloten autodealer of rechtstreeks bij LoJack. Na aankoop wordt een installatieafspraak gepland. Het systeem wordt discreet op locatie of bij de dealer geïnstalleerd, waarna een certificaat van installatie wordt verstrekt. Het unieke installatieproces zorgt ervoor dat het systeem volledig onzichtbaar is, wat de effectiviteit van de beveiliging verder versterkt.

Werking van het LoJack-systeem

Het technologische fundament van LoJack bestaat uit een geavanceerd radionetwerk en een specifiek voertuigsysteem. Het radionetwerk, onafhankelijk van reguliere GSM-netwerken, bestaat uit hooggeplaatste zenders die commando's naar de LoJack-systemen in voertuigen sturen en berichten van deze voertuigen ontvangen. Dit netwerk is niet gevoelig voor gangbare GSM/GPS-jammers. Het voertuigsysteem, van automotive industriële kwaliteit, zendt radiopulsen uit bij activatie. Deze pulsen worden door het opsporingsteam en sommige politievoertuigen opgevangen om de locatie van het voertuig te bepalen. Samen zorgen deze elementen voor een robuuste en effectieve beveiliging tegen autodiefstal.

Doorlopende beveiliging met LoJack's abonnement

Na de installatie van het LoJack-systeem stopt de dienstverlening niet. Klanten worden voorzien van een continu beveiligingsabonnement. Het LoJack-systeem in het voertuig is 24/7 waakzaam, zonder dat het handmatig in- of uitgeschakeld hoeft te worden. Voor alarmmeldingen en opvolging bij eventuele diefstal is dit abonnement essentieel. Hierdoor blijven klanten te allen tijde beschermd en wordt er bij diefstal direct actie ondernomen om het voertuig te traceren en veilig te stellen. Het abonnement biedt dus niet alleen technologische bescherming, maar ook gemoedsrust voor eigenaren van luxe auto's, oldtimers en sportauto's.

Beveiliging van boten met LoJack

Bij bootdiefstal is de kans op terugvinden vaak klein, mede door minder universele registratiesystemen voor vaartuigen in vergelijking met voertuigen. Met name kleinere boten, zoals sloepen, zijn kwetsbaar voor diefstal. LoJack's VLUx-SP is speciaal ontworpen voor deze uitdaging. Dit systeem werkt 5 jaar autonoom, is discreet te installeren en biedt continu, 24/7 bescherming .

Meer informatie via Munsterhuis Verzekeringen

Het beveiligen en verzekeren van uw waardevolle bezittingen, zoals luxe auto's, oldtimers, sportwagens en zelfs boten, is van het grootste belang. Voor verdere details, maatwerkoplossingen of eventuele vragen over de combinatie van LoJack-beveiliging en verzekeringsmogelijkheden, kunt u altijd contact opnemen met Munsterhuis Verzekeringen of rechtstreeks naar de LoJack-beveiliging bestelpagina.

Bestel nu