Sportautoverzekering

Luxury verzekering

Sportauto

Speciaal voor bezitters van exclusieve auto’s hebben wij een verzekering op maat ontwikkeld. Heeft u een auto met een cataloguswaarde vanaf € 80.000 en met een minimale aanschafwaarde van € 50.000. Dan is onze Premium autoverzekering een uitstekende verzekering voor u. Dit geldt ook voor jonggebruikte auto's tot 10 jaar oud. Die wilt u uiteraard goed verzekeren tegen onder andere schade. Met onze Premium autoverzekering bent u er zeker van dat bij schade de waarde vergoed wordt die uw auto verdient. Wij vergoeden namelijk maar liefst 36 maanden de originele aankoopwaarde van uw auto.

Wanneer u een sportauto wilt verzekeren zijn er verschillende opties. Ook bij een sportauto geldt een wettelijke verplichting om een wettelijke aansprakelijksheidsverzekering motorrijtuigen (WA) af te sluiten. Daarnaast zijn er natuurlijk ook andere opties. We zetten hier de opties voor u op een rij:

1. WA-autoverzekering: hiermee bent u verzekerd als u schade maakt aan een ander voertuig, waarbij u ook aansprakelijk bent;

2. Cascoverzekering: hierbij is uw sportauto verzekerd bij zaken als storm of diefstal;

3. Allrisk verzekering: met deze verzekering bent u verzekerd tegen schade die standaard gedekt worden door een beperkte cascoverzekering, daarnaast bent u ook verzekerd tegen schade die u zelf veroorzaakt aan andere motorvoertuigen, of zij bij u.

De premie die u betaalt ligt aan verschillende factoren. Hoe oud is de auto? Hoeveel kilometers rijdt u op jaarbasis? Als u wilt weten wat u kwijt bent bij Munsterhuis Verzekeringen aan het verzekeren van uw sportauto, neem dan is vrijblijvend contact op met ons.

Vragen over onze verzekeringen?

Heeft u vragen over één van onze verzekeringspakketten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op middels onderstaande mogelijkheden. Wij streven ernaar om alle vragen binnen 24u te beantwoorden. Tevens bieden wij de mogelijkheid aan tot een vrijblijvend adviesgesprek (online of offline).