Reisverzekering

Privé verzekering
Reis- en Annuleringsverzekering

Gaat u meer dan één keer per jaar op vakantie, dan doet u er veelal verstandig aan om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Zo kunt u het hele jaar onbezorgd op reis, zonder steeds opnieuw een reisverzekering te hoeven afsluiten. Ook een weekendje weg valt onder de noemer vakantie. Gaat u maar weinig op vakantie of wilt u er eens kort tussenuit, dan heeft u meer iets aan een kortlopende reisverzekering die u afsluit voor de duur van uw reis.

Met een reisverzekering bent u verzekerd voor materiële schade en letselschade die u tijdens uw reis kunt oplopen. De reisverzekeraar biedt u hulp in het land waar u op vakantie bent en zorgt ervoor dat u teruggebracht wordt naar Nederland (indien noodzakelijk). Een reisverzekering bevat veelal de volgende onderdelen: ongevallen, geneeskundige kosten, wintersport,  geld, bagage, huur van vervangend vervoer en annuleringskosten. Nieuwsgierig naar de te betalen premie voor uw persoonlijke situatie? Neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

Heeft u al een vakantie geboekt maar kan deze door omstandigheden niet doorgaan of moet u uw vakantie onverhoopt onderbreken? Als u een annuleringsverzekering heeft afgesloten dan krijgt u over het algemeen de reissom of de betaalde huur voor een vakantiewoning terug. Ook hier heeft u de keuze uit een kortlopende annuleringsverzekering en een doorlopende annuleringsverzekering, afhankelijk van de frequentie waarmee u op vakantie gaat in een jaar en uw eigen wensen. De polis vertelt u duidelijk welke kosten in welke gevallen worden vergoed bij een vakantie die niet door kan gaan of voortijdig wordt afgebroken. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie.