Bedrijfsautoverzekering

Zakelijke verzekering

Transport

Als werkgever bent u wettelijk verantwoordelijk voor uw werknemers. Ook als zij een auto, motor of ander motorvoertuig besturen namens uw bedrijf. De kosten van aansprakelijkheid voor schade of letsel naar aanleiding van een ongeluk kunt u afdekken door middel van een WEGAM-verzekering. Dat biedt u veel zekerheid. Het eventuele letsel dat uw werknemer oploopt tijdens het besturen van een motorvoertuig, maar ook casco schades zijn met de WEGAM-verzekering standaard afgedekt. U kunt ook de verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen. Wij zorgen voor persoonlijk advies en scherpe tarieven voor uw verzekeringen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Vervoert u eigen goederen of de goederen van anderen als professionele transporteur? Dan is het van belang om de lading te verzekeren tegen schade. Hiermee verkleint u de financiële risico’s bij verlies of beschadiging van de goederen. U kunt kiezen of u de transportverzekering afsluit voor eenmalige transporten of voor doorlopend goederentransport. Samen met een adviseur van Munsterhuis Verzekeringen bepaalt u welk soort verzekering het beste voor uw bedrijf van toepassing is. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Vrachtauto

Een vrachtwagen is een waardevol bezit, zeker omdat het vaak een onderdeel vormt van uw broodwinning. Kies daarom voor een vrachtautoverzekering die volledig is afgestemd op uw specifieke (bedrijfs)situatie en uw persoonlijke wensen. WA, Beperkt Casco of Volledig Casco: het is allemaal mogelijk. Maak voor een onafhankelijk en een persoonlijk advies een afspraak met een van de adviseurs van Munsterhuis Verzekeringen.