Rechtsbijstandverzekering

Zakelijke verzekering
Rechtsbijstand

Als ondernemer wilt u uw zaken altijd perfect regelen. Toch bestaat de mogelijkheid dat u onverhoopt in een zakelijk conflict verwikkeld raakt. Vaak heeft u dan zelf niet voldoende kennis om u op de juiste manier te verdedigen. Bovendien wil u zich natuurlijk het liefst concentreren op de dagelijkse bedrijfsvoering en niet met juridische zaken. 

Een rechtsbijstandverzekering kan hulp bieden. U krijgt dan juridische hulp en advies bij zakelijke conflicten. Dit kan een conflict zijn meteen medewerker, een afnemer of de overheid. De dekking kan verschillende gebieden omvatten, zoals arbeidsrecht, contractrecht, fiscaal recht en intellectueel eigendomsrecht. Het is belangrijk om de polisvoorwaardenzorgvuldig te lezen om te begrijpen welke situaties precies onder de dekking vallen.

ZZP

Een zzp-rechtsbijstandverzekering biedt niet alleen juridische bijstand, maar kan ook waardevolle preventieve adviezen geven om geschillen te voorkomen. Zo kunt u met een gerust hart uw bedrijf runnen, wetende dat u op elk moment professionele juridische hulp kunt krijgen als dat nodig is.

ADVIES

Plan een adviesgesprek in met één van onze adviseurs om meer informatie te krijgen voor uw specifieke situatie. De dekking en dus de bijbehorende premie is situatieafhankelijk en is tijdens een adviesgesprek vast te stellen.