Villa verzekering

De villaverzekering verzekert niet alleen de woning, maar ook uw tuin en bijgebouwen zoals een berging, garage, tuinhuis, jacuzzi en zwembad. Brand, storm en waterschade zijn standaard meeverzekerd. Wanneer uw huis onbewoonbaar is verklaard na een grote schade zoals een brand, kunt u rekenen op een gelijkwaardige vervangende woonruimte. Deze verzekering is af te sluiten voor een woning vanaf € 500.000. Wilt u meer weten over de voorwaarden van een villaverzekering? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Passende dekking

Voor eigenaren van luxueus vastgoed is het raadzaam om te kiezen voor een hoogwaardige villaverzekering. Deze verzekering biedt een comfortabele dekking die ervoor zorgt dat kostbaar bezit voldoende beschermd is. Het voorkomt namelijk dat een eigenaar met aanzienlijke kosten wordt geconfronteerd in geval van schade die niet wordt gedekt door een huidige polis. Bovendien vallen veel risico’s buiten de invloedsfeer van de eigenaar, denk bijvoorbeeld aan inbraakschade.

Dit advies geldt niet alleen voor eigenaren van majestueuze herenhuizen, statige villa's en charmante woonboerderijen, maar ook voor de trotse bezitters van landhuizen, penthouses en ander exclusief vastgoed.

Maatwerk met een verzekeringscontrole

Via een grondige verzekeringscontrole kunnen we nauwkeurig bepalen of de huidige dekking van de woning toereikend is. Wij raden sterk aan om te kiezen voor een allesomvattend woonverzekeringspakket. Denk hierbij aan de verplichte opstalverzekering bij financieringsaanvragen, maar ook een uitgebreide inboedelverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. Hiermee wordt uw luxe leefomgeving op de meest doordachte en uitgebreide manier beschermd.

Wie wij zijn

Munsterhuis Verzekeringen in Hengelo behartigt al meer dan 50 jaar de belangen van haar klanten op het gebied van verzekeringen. Als onafhankelijk verzekeringsbedrijf onderzoeken wij graag voor u welke verzekeringsmaatschappij het meest aantrekkelijke aanbod voor u heeft.

U kunt allerlei soorten verzekeringen bij ons afsluiten: van privé, zakelijk tot luxury verzekeringen. We stellen te allen tijde uw situatie en behoeften centraal, waarbij we zowel oog voor kwaliteit als voor een scherpe prijs hebben.

Neem contact op